Skip to main content

Bijhuis De Stalling


Iets te vieren? Of gewoon zin in lekker eten met een grote kudde? We zetten ons Bijhuis De Stalling in Vleteren open voor jouw gelegenheid. De huiselijke en charmante inrichting van ons restaurant trekken we door naar de feestzaal, waar je in grote groep geniet van een gezellige, ontspannen sfeer.

Feesten


De familie nog eens samenbrengen? Een jubileum? Of een speciale verjaardag? Ons restaurant met feestzaal is de ideale locatie voor jouw bijeenkomst.

Gastvrouw Ellen bedient je met een aanstekelijke glimlach en maakt van jouw feest een onvergetelijke belevenis. Chef-kok Matthew verwent je op culinair vlak met vers bereide gerechten en verrassende smaken.

Meer info of meteen boeken? Stuur ons een mailtje.

Evenementen


Ben je het beu om te vergaderen op kantoor of te luisteren naar presentaties in een saaie witte ruimte? Gooi het eens over een andere boeg en kom gezellig meeten of netwerken in ons restaurant met feestzaal.

Na de serious business legt chef-kok Matthew jou en je kudde in de watten met een op maat gemaakt arrangement van verse, huisbereide gerechten en lokale specialiteiten.

Meer info of meteen boeken? Stuur ons een mailtje.

Praktisch


  • In onze feestzaal kunnen we tot 50 personen op stal zetten.
  • Even een luchtje scheppen? Dat kan op onze gezellige aangrenzende binnenkoer.
  • Bijhuis de Stalling is een feestzaal die hoort bij ons restaurant. Lekkere hapjes, een koude schotel of uitgebreid menu wordt verzorgd door chef-kok Matthew. Intussen zorgt ons barpersoneel ervoor dat niemand droog komt te staan.
  • Onze feestzaal is bedoeld voor gezellige feestjes, evenementen en familiebijeenkomsten. Voor fuiven en feestjes met luide muziek zoek je best een andere stal of schuur.